2013 m. gegužės 15 d., trečiadienis

Sekso prekes


Sekso prekes ir sex shop‘ai gal šiek tiek dar gąsdina žmones, tačiau apie jas kalbame vis dažniau ir plačiau. Artėjame pagaliau po truputį link tikslo, kuris orientuotas į visuomenęs švietimą apie seksą ir sekso prekes. Sekso prekių gausybė šiandien apgaubta paslapties šydu, nes nors žmonės ir žino, kad jų egzistuoja daug ir jau ilgą laikotarpį, tačiau apie naujausius sekso žaisliukus ir prekinius vardus kažin ar kas gali ką nors papasakoti. Tačiau ne bėda, tam esame mes, kad papasakotume viską, ką žinome!

Sekso prekes

Šiandien pašnekėsime apie analinį seksą, kuris daugeliui merginų kelia siaubą ir neigiamas emocijas, o vaikinai apie kurį visada svajoja, bet dėl savo antros puselės pasipriešinimo, jis jo neragaunąs.  Visų pirma, didis nežinojimas apie analinį seksą priverčia daugelį porų vengti jo ir nepaskanauti analinės stimuliacijos teikiamų malonumų, tad šio įrašo tikslas – apšviesti ir supažindinti su analinio sekso subtilybėmis. Tad kvieskitės savo antrąsias puseles arčiau monitorių, nes čia PATARIMAI ANALINIAM SEKSUI J



Visų pirma, reikia įsigyti analiniam seksui skirtas sekso prekes. Sakysite – dar kažką pirktis reikia?? Ai, kam čia vargti... O mes pasakysime –analinio sekso malonumas vertas visų pastangų. Tad kokios tos sekso prekes ? Pagrindinė ir svarbiausia prekė – tai lubrikantas. Kadangi analinė anga pati nelubrikuoja, sueitis gali būti labai skausminga ir nemaloni. Tad būtina pasirūpinti atitinkamomis priemonėmis, tam, kad padidinti komfortą iki maksimumo.

Antra, turite visiškai išsituštinti arba pasidaryti klizmutę. Švara ir higiena yra elementarūs dalykai, tačiau analiniam seksui būtina visiška ideali švara.

Kitas patarimas būtų kaip įmanoma daugiau išmasažuoti sfinkterį, arba kitaip vadinamą analinį raumenį, tam kad atsipalaidavęs jis išsiplėstų ir leistu maloniai įsiskverbti partneriui. Sfinkteris yra labai sudėtingos struktūros ir veikia nevalingai, tad reikia idėti pastangų, kad jį atpalaiduoti. Tam galima taip pat panaudoti sekso prekes, kurias rasite daugelyje sex shop‘ų – tai purškalai, sumažinantys sfinkterio jautrumą ir atpalaiduojantys jį.

Analinis seksas ir lubrikantai

Daugiau patarimų ir visą pasiruošimo analiniam seksui seką rasite žemiau pateiktose prezentacijose. Kadangi analiniam seksui būtini yra lubrikantai, apie juos informacijos rasite kitoje prezentacijoje. 
Viskas apie lubrikantus :